акциза идва към 7000лв
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новото попълнение ГТВ 3.2 В6
Collapse
X
-
Лелеее кола-мечта!!! Пожелавам ти много безаварийни километри и да те радва страшно много ( в което разбира се не се съмнявам). Пожелавам на всеки истински алфист да може да си позволи такава,въпреки че ще стане малко безинтересно по пътищата
, но карай...
Unbelievable...believe it !!!
It's easy
Comment
-
Честито на колегата, колата е уникална... Много безаварийни километри и дано никога да не те предава, колата е страхотна.
Имам само едно питане, тъй като преди около месец исках да купя абсолютно същата кола, но със Салле нещо не се разбрахме за цената, та за какви пари я спазари накрая... Просто ми е любопитно тъй като на мен ми свали доста малко от цената а пък се познаваме от доста време...
Успех...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.
Comment
-
Мерси на всички за пожеланията. Цената на колата не я коментирам поради ред причини
За феновете колата вече е доста различна от това което беше - разполага със торсен диференциял, спортни филтри блалабла и мощността и вече е около 270 коняСега вече колата стана сериозна оригинално не беше много впечатляваща
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
завърнал се оня си е брограмирал Бот и тва е.... он си спиииии
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеей тва е истината - хубави спортни седалки !
ся остава да сложите и розови плюшени зарчета на огледалотоFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment